Капацитети на институцијата


Маргаритки


Објект 1 „Маргаритки” – ул. „Трајко Панов” бр.15 со капацитет од 125 деца. Престојуваат 106 деца сместени во 6 групи од кои 2 јаслена;

  Image
  Image


  Сонце


  Објект 2 „Сонце” – ул. „Тодор Христов-Офицерчето” бр.1 со капацитет од 260 деца. Престојуваат 332 деца во 14 групи од кои 2 јаслени;

   Image
   Image


   Детелинки


   Објект 3 „Детелинки”- ул. „Тодор Јанев” бр.7 со капацитет од 180 деца. Престојуваат 189 деца во 9 групи и 2 јаслена група;

    Image
    Image


    Дизни


    Објект 4 „Дизни” – ул. „Благој Ѓорев” бр.215 со капацитет од 120 деца. Престојуваат 150 деца во 6 групи од кои 1 јаслена.

     Image
     Image


     Ѕвездички


     Објект 5 „Ѕвездички”- ул. „Архиепископ Михаил” бр.158 со капацитет од 100 деца. Престојуваат 130 деца во 5 групи и 1 јаслена;

      Image
      Image


      Ѕвончица


      Објект 6 „Ѕвончица”- ул. „Коле Цветков” бр.6 со капацитет од 125 деца. Престојуваат 122 деца во 5 градински групи и 1 јаслена.

       Image
       Image


       Кокичиња


       Објект 7 „Кокичиња”- Општина Градско – ул. „Маршал Тито” бр.68 со капацитет од 32 деца. Престојуваат 29 деца во 1 хетерогена група .

        Image
        Image


        Бамби


        Објект 8 „Бамби“ – Општина Чашка- ул.„8ми Септември бб“ со капацитет од 50 деца. Престојуваат 12 деца во 2 хетерогени групи.

         Image
         Image


         Пинокио


         Објект 9 „Пинокио“ – с.Караслари со капацитет од 40 деца. Престојуваат 10 деца во 2 хетерогени групи.

          Image
          Image