Едукација


Едукација


Alt

Вежби за истегнување, секој ден!

Вежби за истегнување, секој ден! За да ги задржите децата да бидат активни, добро е да се ограничи времето што го поминуваат седејќи пред ТВ, таблет, телефон итн. Дури и […]

Прочитај Повеќе