Мало фестивалче за голема среќа


✔️Оваа година ќе го одбележиме патронот на нашата градинка со

?,,Мало фестивалче за ГОЛЕМА СРЕЌА”

?За таа цел, децата од возрасните групи од 4-5 години подготвија 9 композиции!

Уживајте?