Ден на шегата


?Ден на шегата?

Денес го одбележуваме Денот на шегата традиционално, костимирани. Објектите беа збогатени со дополнителна радост, џагор и колоритни костими. Насмевките беа пошироки, очињата посветкави

?Секое дете во свој филм, приказна, улога.

Благодарност до Вас, родители, за соработката!