Категорија: Проекти

 • Интерен оглас бр. 1/2023

  Почитувани, Во прилог Ви ги доставуваме интерниот оглас и образецот за пријава по интерен оглас. Со почит.

 • Мало фестивалче за голема среќа

  Оваа година ќе го одбележиме патронот на нашата градинка со ,,Мало фестивалче за ГОЛЕМА СРЕЌА” За таа цел, децата од возрасните групи од 4-5 години подготвија 9 композиции! Уживајте

 • Книга на среќата

  Книга на среќата Симболи на среќата Мојот среќен ден Да бидеме среќни на она што го имаме!Среќното дете е благодарно дете. Главно чувство на среќата е радоста, децата се радосни кога доаѓаат во градинка, кога си играат со другарчињата, кога се со своите родители… Радоста нѐ прави весели, исполнети со позитивни доживувања. Најголема радост или […]

 • Во светот на детскиот цртеж – Природата се буди

  Проект: ,,Во светот на детскиот цртеж” Тема:,,Природата се буди”

 • Садници

  Садници Донираните 30 садници,од страна на чичко Румен Сараулев,редовно ги полеваме, се грижиме и љубов им дарувамеТие растат заедно со нас

 • Во светот на детскиот цртеж – Сликање со врвка

  Проект: ,,Во светот на детскиот цртеж” Активност:,,Сликаме со врвка”

 • Во светот на детскиот цртеж

  ,, Во светот на детскиот цртеж’’ Проект за возрасна група од 5-6 години Детскиот цртеж е најчестиот креативен израз со кој комуницираме кога децата растат и ги формираат сопствените мислења за себе, за нас, родителите, за секојдневните случувања и преживувања, за одредени значајни личности и за светот пошироко. Детскиот цртеж е платното на кое децата […]

 • Среќа е…

  Проект „Среќа е…“ -наменет за возрасна група од 4-5 години за воспитно-образовна 2020/21 година Среќата се создава, не се наоѓа! Постојат многу причини за да бидеш среќен! Ако сакаш да си среќен, едноставно, биди среќен и благодарен на тоа што го имаш и она што те опкружува! Среќата е општа и посебна, општо задоволство од […]