5-6 години


5-6 години

Активности


Alt

Печурки во шумата

?Печурки во шумата?Возрасна група од 5-6 години?

Прочитај Повеќе


Alt

Истражувачка активност ,,Дожд”

??Истражувачка активност ,,Дожд”Возрасна група од 5-6 години?

Прочитај Повеќе


Alt

Икебана од есенско цвеќе

?Икебана од есенско цвеќе? Активност за возрасна група од 5-6 години

Прочитај Повеќе


Alt

Мојот есенски албум

Мојот есенски албум Возрасна група 5-6 години

Прочитај Повеќе