4-5 години


4-5 години

Активности


Alt

Творечка игра со лушпи од оревче

,,Творечка игра со лушпи од оревче”Возрасна група од 4-5 години?

Прочитај Повеќе


Alt

Собирање суви лисја , полжавчиња , гранчиња и други интересни работи од природата

Собирање суви лисја , полжавчиња , гранчиња и други интересни работи од природата ??? Возрасна група 4-5 години

Прочитај Повеќе