Отворен повик за доставување писмени понуди за учество во реализација на факултативни активности


Општинската јавна установа за деца – Градинка „Димче Мирчев“ – Велес, упатува повик до сите заинтересирани за доставување на писмени понуди за учество во реализацијата на факултативни (изборни) активности за деца од преучишична возраста.

ПДФ документот со повикот можете да го преземете од следниот линк: