Проекти


Проекти


Alt

Мало фестивалче за голема среќа

Оваа година ќе го одбележиме патронот на нашата градинка со ,,Мало фестивалче за ГОЛЕМА СРЕЌА” За таа цел, децата од возрасните групи од 4-5 години подготвија 9 композиции! Уживајте

Прочитај Повеќе


Alt

Книга на среќата

Книга на среќата Симболи на среќата Мојот среќен ден Да бидеме среќни на она што го имаме!Среќното дете е благодарно дете. Главно чувство на среќата е радоста, децата се радосни […]

Прочитај Повеќе


Alt

Во светот на детскиот цртеж – Природата се буди

Проект: ,,Во светот на детскиот цртеж” Тема:,,Природата се буди”

Прочитај Повеќе


Alt

Садници

Садници Донираните 30 садници,од страна на чичко Румен Сараулев,редовно ги полеваме, се грижиме и љубов им дарувамеТие растат заедно со нас

Прочитај Повеќе


Alt

Во светот на детскиот цртеж – Сликање со врвка

Проект: ,,Во светот на детскиот цртеж” Активност:,,Сликаме со врвка”

Прочитај Повеќе


Alt

Во светот на детскиот цртеж

,, Во светот на детскиот цртеж’’ Проект за возрасна група од 5-6 години Детскиот цртеж е најчестиот креативен израз со кој комуницираме кога децата растат и ги формираат сопствените мислења […]

Прочитај Повеќе


Alt

Среќа е…

Проект „Среќа е…“ -наменет за возрасна група од 4-5 години за воспитно-образовна 2020/21 година Среќата се создава, не се наоѓа! Постојат многу причини за да бидеш среќен! Ако сакаш да […]

Прочитај Повеќе