Проекти

Мало фестивалче за голема среќа

Оваа година ќе го одбележиме патронот на нашата градинка со ,,Мало фестивалче за ГОЛЕМА СРЕЌА” За таа цел, децата од возрасните групи од 4-5 години подготвија 9 композиции! Уживајте

Книга на среќата

Книга на среќата Симболи на среќата Мојот среќен ден Да бидеме среќни на она што го имаме!Среќното дете е благодарно дете. Главно чувство на среќата е радоста, децата се радосни […]

Во светот на детскиот цртеж – Природата се буди

Проект: ,,Во светот на детскиот цртеж” Тема:,,Природата се буди”

Садници

Садници Донираните 30 садници,од страна на чичко Румен Сараулев,редовно ги полеваме, се грижиме и љубов им дарувамеТие растат заедно со нас

Во светот на детскиот цртеж – Сликање со врвка

Проект: ,,Во светот на детскиот цртеж” Активност:,,Сликаме со врвка”

Во светот на детскиот цртеж

,, Во светот на детскиот цртеж’’ Проект за возрасна група од 5-6 години Детскиот цртеж е најчестиот креативен израз со кој комуницираме кога децата растат и ги формираат сопствените мислења […]

Среќа е…

Проект „Среќа е…“ -наменет за возрасна група од 4-5 години за воспитно-образовна 2020/21 година Среќата се создава, не се наоѓа! Постојат многу причини за да бидеш среќен! Ако сакаш да […]